Про це він розповів у програмі #SaveФОП.

Передусім експерт зазначає, що ніхто з ФОПів не збирався брати Верховну Раду України штурмом, у неї є озброєна охорона і вона може використовувати вогнепальну зброю. «Конфлікти були спровоковані поліцією, яка з надзвичайною жорстокістю почала придушувати наш протест», - підкреслює Сергій Доротич.

Окрім цього, додає він, ніхто не запрошував на переговори делегатів від ФОПів, а законопроєкт №5866 на розгляд так і не внесли, тоді вони самі хотіли делегувати своїх представників, але їх не прийняли і навіть зупинили силою. «Саме це і спровокувало конфлікт та всі подальші події», - підкреслює експерт.

За словами Сергія Доротича, правоохоронці, зачистивши Площу Конституції, просто наплювали на Конституцію. «Говорять про 18 постраждалих правоохоронців, але кількість постраждалих ФОПів не називає ніхто. А їх було щонайменше кілька десятків – точніше, нас, бо дісталося і мені», - додає він. Експерт повідомляє, що одного з постраждалих ФОПів, який не виходить не зв’язок, вони вже вважають зниклим безвісти.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пендзин висловив свою думку про акції протесту представників малого бізнесу.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ пояснив, чому в Україні багато підприємців.