Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«Астрологи, таксисти, няні, дресирувальники собак: податки із підробітку платити доведеться всім. Маразм влади не знає межі. Незабаром запровадять податок у повітря. Українців, які мають додатковий заробіток, змусять сплатити податки. Це передбачено фіскальною реформою, яка зараз проводиться в Україні», – повідомила Катерина Котенкова.

За її словами, платити податки доведеться більш ніж із двох десятків трудової діяльності. Журналістка пояснила, що оподаткуванню тепер підлягає не лише основна робота громадян, а й підробіток, яким вони займаються у вільний час.

«Податки з підробітку доведеться платити щомісяця. Астрологи, таксисти та дресирувальники собак: податки з підробітку платити доведеться всім. Не думала, що дійде до такого. Щоправда. Тобто таксує людина вечорами, або репетиторством підробляє – хочуть, щоби платили всі. Усі, домробітниці, дресирувальники собак – хочуть, щоби платили всі», - заявила Катерина Котенкова.

Журналістка зазначила, що податок становитиме 5,5%. За її словами, такий податок передбачено лише з робіт, які не приносять нечуваного прибутку. Вона додала, що якщо річний прибуток перевищить 153 мінімальні зарплати – цього року це 994,5 тис. грн на рік або 82 875 грн на місяць – то доведеться платити вже не 5,5, а 18%.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А щоб ті, хто не підробляє, не могли приховати від держави свої надмірні доходи, всі будуть зобов'язані працювати лише з касовими апаратами. Завдяки їх використанню, ДПС зможе контролювати, хто за що і скільки заробив», - розповіла Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Панченко розповіла, хто може потрапити під нові податкові перевірки.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Куща, підвищення податків вдарить по тих українців, які намагаються вижити.