Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ці гроші буде дуже важко отримати, тому що вони заблоковані. На Заході право власності – це як «священна корова». І навіть якщо вони вже заблокували ці кошти, потрібно багато часу, щоб пройти усі суди (для передачі цих коштів Україні, - ред.)», - зазначив Павло Себастьянович.

На думку експерта, для того, щоб заарештовані російські активи на Заході передати Україні, потрібно багато зусиль. Також, за словами підприємця, все залежатиме від результату російсько-українських перемовин.

«Ми не знаємо, до чого ще призведуть перемовини: а може росія висуне умови, щоб скасували санкції та розблокували активи», - підкреслив Павло Себастьянович.

За словами експерта, у разі, якщо Україна зможе отримати ці кошти, то не варто очікувати сильного ефекту, адже без корисних змін у державному апараті ці кошти послугують як чергова підтримка від країн Заходу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Котенкова заявила, що в Україні запроваджується нова щорічна виплата для певної категорії громадян.

Також Знай.ua публікував слова Павла Себастьяновича: Акциз та мито повинні бути скасовані.