Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«путін – це продукт російського суспільства, це не прибулець, який прилетів у Москву і захопив росіян та обманув їх пропагандою. Російське суспільство жадає цієї війни, розширення та повернення СРСР», - зазначив Юрій Подорожній.

На думку експерта, ця влада, яка наразі править в росії, з’явилася через запит суспільства до цих державних принципів: війна задля розширення росії та відновлення Радянського Союзу.

«Відповідно до опитувань, майже 80% росіян підтримують війну в Україні. Росіянин хоче цієї війни і нічого не буде робити, аби зупинити цю війну, а навіть навпаки – внутрішньо буде цю війну підтримувати», - підкреслив Юрій Подорожній.

Експерт зазначив, що саме ця підтримка дій влади від росіян видає мандат владі та легітимує війну та усі військові злочини, скоєні російськими військовими на території України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко розповів, як у сучасному світі отримувати правдиву інформацію.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович розповів, чи важко буде отримати Україні заарештовані російські активи.