Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Стратегія російської федерації, можливо, буде трохи перефокусована на створення додаткових конфліктів і вогнищ напруги. Це може бути у Придністров'ї і ще Молдова нещодавно заявила, що, на жаль, їм армію не вдалося створити», - зазначив Борис Тизенгаузен.

За словами експерта, армія Молдови можна порівняти з армією невизнаного Придністров'я, але якщо росія в Придністров'ї розгорне якісь додаткові свої сили, то сценарій для Молдови може бути сумним.

«Таким чином, росія може вирішити завдання зі створенням плацдарму для наступу біля Одеси. Взагалі, є кілька факторів, чому змінюється риторика та цілі росії. Наприклад, Лукашенко, а саме зміна його риторики: він спочатку казав, що за кілька днів буде у Ла-Маншу, а тепер каже, що взагалі не хоче воювати», - наголосив Борис Тизенгаузен.

Також, як зазначив експерт, на параді 9 травня ми не побачили жодних відомих особистостей і навіть диктаторів, і Лукашенка в тому числі. На думку політтехнолога, ніхто не хоче своєю присутністю на такому заході показувати, що легалізує війну росії з Україною.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай заявив, що Україна має великі перспективи вступити до ЄС.

Також Знай.ua публікував слова Іллі Пономарьова, що зараз активно обговорюється питання демілітаризації Росії після її військової поразки в Україні.