Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Позиція української влади, зокрема і президента України, полягає у тому, що усі землі України мають бути звільнені від російських окупантів. Ця позиція на сьогоднішній день підтримується усіма світовими лідерами», - зазначив Валентин Гладких.

За словами експерта, світові лідери переконані, що будь-яка угода України із рф повинна ґрунтуватися на повазі державного суверенітету та територіальної цілісності України.

«Неодноразово йшлося про те, що територіальна цілісність України повинна бути відновлена у міжнародно-визнаних кордонах, тобто у тому стані, у якому вона була на лютий 2014 року», - підкреслив Валентин Гладких.

Як зазначив експерт, влада заявляла, що вона може погодитись на якісь поступки для росії, щоб завершити війну.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Але позиція залишається чіткою і незмінною: так, на якісь поступки може й можна піти, але у жодному разі не може йти мова про принципові речі – державний суверенітет та територіальну цілісність», - сказав Валентин Гладких.

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Друзенко розповів, як повинна виглядати справжня перемога України.

Також Знай.ua повідомляв, що психологиня Ольга Іович заявила, що просте спілкування дуже допомагає під час війни.