Про це вона розповіла на каналі «My.ua».

«Більшість клієнтів з України звертались до мене по підтримку – люди хотіли просто поговорити, можливо, це була захисна реакція, коли не хочеться щось тримати у собі. Чим більше ми про травму розповідаємо, тим менше у нас гострих відчуттів», - зазначила Ольга Іович.

За словами психологині, після повномасштабного вторгнення росії до України, люди масово почали звертатись по допомогу, але ці люди потребували саме простого людського діалогу – їм важливо було проговорити свої страхи, аби притупити негативні емоції.

«Більшість із нас зараз у таких умовах, коли кожну хвилину може статися щось страшне, і коли ми на зв’язку, то відбувається єднання. Коли ми підтримуємо один одного, то ми сильні. Спілкування нам давало наснагу бути стійкими до того, що зараз відбувається», - підкреслила Ольга Іович.

Як зазначила психологиня, під час війни спілкування та підтримка дуже важливі, бо це відволікає людей від негативних емоцій та дозволяє хоча б на якийсь час відчути тепло та любов.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Остап Дроздов заявив, що протистояння України з росією насправді триває вже 300 років.

Також Знай.ua повідомляв, що російський опозиціонер Андрій Іларіонов назвав дві головні опори путінського режиму.