Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Розвиток подій може бути двома шляхами: росія капітулює до того, як українське військо піде в наступ і буде відбивати свої території, та другий варіант – відбиття Херсону військовим шляхом. Українці, які перебувають на окупованих територіях, також повинні бути готові, що вони потраплять до зони бойових дій», - сказав Юрій Подорожній.

Як зазначив експерт, сценарій капітуляції росії може сприйматися фантастичним, але, на думку політтехнолога, немає нічого фантастичного: у 1990-му році ніхто не міг навіть уявити собі розпад СРСР, але це сталося через рік.

«Збройні сили України сьогодні навіть диктують те, що говорять ці карлики у кремлі, які, як виявилося, не здатні керувати ні військом, ні державою. Треба готуватись до того, що війна буде до переможного кінця», - підкреслив Юрій Подорожній.

За словами експерта, можливо, влада й хотіла б завершити війну договором на вигідних для України умовах, але суспільство навряд чи сприйме позитивно такий хід, тому слід очікувати повну деокупацію українських територій військовим шляхом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Євген Лесной пояснив, як розвивалася російська ментальність.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Друзенко розповів, як повинна виглядати справжня перемога України.