Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Что дальше?».

«У перші місяці війни ЗСУ вдалося знищити початкові плани агресора по окупації. Сам путін вже не одного високого за рангом (посадовця, - Ред.) звільнив через провал початкових планів окупації», - сказав Валентин Наливайченко.

За словами експерта, успіх українських Збройних сил змусив ворога відмовитися від більшості його первинних планів, у які, зокрема, входило захоплення Києва.

«Полетіли голови командувача першої танкової армії, яка якраз повинна була штурмувати Харків, а також полетіли голови командування чорноморського флоту рф: крейсер-флагман «Москва» на дні Чорного моря, а знищили його українські Збройні сили», - підкреслив Валентин Наливайченко.

Як зазначив депутат, за оцінками незалежних міжнародних експертів, росія втратила померлими 30% особового складу від первинного угрупування, яке повинно було захоплювати Україну, але також ще багато поранених.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, правник Геннадій Друзенко пояснив, що жорстка військова цензура за наявності може зашкодити Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, коли підвищать виплати працюючим пенсіонерам.