Про це він розповів на каналі політолога Максима Ялі.

«Віра – це функція душі та спосіб спиратися на невидиме. Людина, яка внутрішньо не зналася на багатьох речах у житті, може спертися на все що завгодно», - зазначив Олег Хом'як.

На думку психолога, віра для людини стоїть навіть вище, ніж мислення, оскільки мислення – це вже вихід з віри. Як зазначив психолог, людина може вірити буквально у все, що хоче, – так легше жити: щоправда, деякі люди можуть спиратися у своєму житті на якісь «недобрі» принципи.

«Те, на що ти упираєшся, – це у кожного по-своєму, але здоровий варіант – це коли ти спираєшся на якусь світлу ідею або, наприклад, на себе можна спиратися», - наголосив Олег Хом'як.

За словами експерта, якщо людина не має розбірливості в тому, що погано, а що добре, то її легко спокусити або навіть заволодіти нею.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Масштаб катастрофи може бути жахливим і людина просто зруйнується. Якщо не брати людей, які мають свою ідею, то основній масі потрібен лідер. Лідер – це людина, яка у тяжкій ситуації вказує на ідею», - сказав Олег Хом'як.

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко обурився мовчазною підтримкою путіна.

Також Знай.ua повідомив, що Євген Рибчинський пояснив, коли зрозуміло, що росія піде на повномасштабне вторгнення в Україну.