Про це він розповів у своєму блозі.

«Потрібно протриматися ще місяць-півтора, а потім потік постачання озброєнь збільшиться», - зазначив Максим Ялі.

За словами експерта, на самому початку війни багато українських партнерів почали відвертатися, а інформаційне поле було наповнене повідомленнями про те, що «Київ захоплять за 3 дні», але після того, як Україна дала гідну відсіч, наші партнери зрозуміли, що українці точно не програють, і вирішили все-таки нас підтримати.

«Деякі (іноземні, - Ред.) політики сподіваються, що якщо рашисти захоплять Донбас, то український народ здасться і піде на умовний «Мінськ-3», тільки хр*н ім. Перемогли нацистів, переможемо й рашистів!», - наголосив Максим Ялі.

Як зазначив політолог, російська армія має чисельну перевагу на Сході України і воює за принципом радянських військових керівників – «бабы ещё нарожают», але як тільки Україна дочекається постачання важкого озброєння, хід війни буде переламаний: українська армія піде в контрнаступ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Максим Трудолюбов заявив, що виборці в Росії не відіграють жодної ролі.

Також Знай.ua публікував слова Олексія Толкачова: Волонтери та благодійники зараз стали практично іконами.