Про це він розповів у програмі «Садок вишневий».

«Ті люди, в яких немає садочка, завжди заздрять тим, у кого садочок є. (росія, - Ред.) не може собі сидіти та мовчки заздрити: у них є ядерна зброя і вони хочуть потрапити до нашого садочка», - зазначив Олександр Новохатський.

За словами експерта, росія насправді заздрить Україні, тому і розв’язала цю війну, адже росія не може існувати без привласнення нашої історії, видатних людей та і зокрема нашої території – їм потрібен наш «садочок».

«Українство має виходити за межі свого архаїчного простору. Любов – це наше друге ім’я, любов – це сутність українства, а вишневий садок це сентенція добробуту та наш всесвіт. І як нам з цього «садочку» вийти у модерновий український проєкт?», - підкреслив Олександр Новохатський.

Як зазначив експерт, українська нація після перемогу у російсько-українській війни повинна піднестися та перейти на інший рівень існування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, коли може статися переломний момент у російсько-українській війні.

Також Знай.ua повідомляв, що Микола Томенко заявив, що не підтримує дистанцію роботу Верховної Ради.