Про це вона розповіла у блозі Геннадія Друзенка.

«ПДМШ має можливість допомагати у кількох напрямках: операційна – велика частина команди це хірурги, травматологи та анестезіологи, а інша частина команди працює на евакуацію», - зазначила Світлана Друзенко.

За словами лікарки, ПДМШ також здійснює евакуацію тяжкопоранених: військові привозять поранених на певну точку звідки їх підбирають волонтери та везуть їх у лікарню.

«Далеке плече – це також ми. Коли потрібно перевезти тяжкопораненого до лікарні, то у нас є кваліфіковані екіпажі на реанімаційному автомобілі. Це велика війна: тут змішані і військові і цивільні – нам все одно кого везти», - підкреслила Світлана Друзенко.

Як зазначила волонтерка, ПДМШ займається порятунком усіх, хто потребує цього, адже на цій війні і цивільні і військові однаково отримують поранення. За словами лікарки, наразі в ПДМШ працює 7 екіпажів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, командир ТрО «Азов» Родіон Кудряшов розповів про важливість мотивації та бойового духу українських бійців.

Також Знай.ua публікував думку Дмитра Гудкова: Ленд-ліз підійде і все взагалі для путіна закінчиться дуже погано.