Про це вона розповіла у блозі Геннадія Друзенка.

За словами Світлани Друзенко, українські олігархи та можновладці високо оцінюють свою допомогу армії, але насправді її результатів не видно. «Де ці броньовані швидкі на фронті? Я не бачила жодної», - підкреслює вона.

До того ж, волонтерка запитує, чому не можна було завезти броньовані медичні автомобілі протягом 8 років, які триває війна. «Нехай вони будуть лише у ЗСУ і наша допомога буде непотрібна, але вони ж (броньовані шпиталі на колесах, - Ред.) потрібні», - пояснює лікарка. Окрім цього, зауважує вона, колись ПДМШ міг купити броньований медичний автомобіль, але чинне законодавство заборонило це зробити.

Отже, підкреслює Світлана Друзенко, українські медики кожного дня допомагають пораненим на фронті, йдеться і про цивільних, і про військових, але для цього їх потрібно забезпечити броньованими мобільними шпиталями. «Натомість зараз їздять на простріляних старих швидких», - констатує вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко розповіла, як на фронті ПДМШ ім. Пирогова рятує людей.

Також Знай.ua писав про те, що Хливнюк підтримав фандрайзингову кампанію ПДМШ.