Про це він розповів в авторській програмі «Пономарьов пояснює», передає видання «Ранок лютого».

«Я думаю, що війна прийде на територію росії. Оце мій прогноз. Це насправді не залежить від когось. Це залежить виключно від російського народу», - наголосив Ілля Пономарьов.

За словами опозиціонера, ситуація в росії залежатиме лише від самих росіян, тому що різні підпільні опозиційні рухи не підтримуються жодними іноземними розвідками і так далі.

«Є верстви населення, які налаштовані різко проти цієї війни. Вони ж, можливо, не становлять більшість. Але зростає кількість людей, настроєних радикально. І це означає, що ситуація в країні дестабілізуватиметься, що будуть теракти», - наголосив Ілля Пономарьов.

За словами політика, ймовірно, у росії можуть початися хвилювання – це можна було вже спостерігати під час чеченської воєнної кампанії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Те, що війна закінчиться в Москві, в цьому я абсолютно переконаний», - зазначив опозиціонер.

Як повідомляв Знай.ua, російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, що означають нові санкції США проти росіян та їхніх активів.

Також Знай.ua публікував слова Дмитра Гудкова: Ленд-ліз підійде і все взагалі для шляху закінчиться дуже погано.