Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«На мою думку, Україна вже досягла оптимального рівня інтеграції з ЄС. Зараз ми маємо безвізовий режим та зону вільної торгівлі на рік. Це унікальний експеримент, бо зона вільної торгівлі є, а уніфікації стандартів немає», - наголосив Володимир Стус.

За словами експерта, раніше Україні для отримання зони вільної торгівлі з ЄС ставили умови уніфікувати українські стандарти з європейськими, але наразі цю опцію нам надали без цієї умови.

«Це і була мета Революції Гідності, і ось зараз Україна вийшла на ці угоди. Значимість України зростатиме», - наголосив Володимир Стус.

Як зазначив політичний аналітик, на даний момент значимість України на світовій арені продовжує зростати завдяки зусиллям наших військових, які змогли відбити наступ російських окупантів. На думку експерта, завдяки цьому Україні надали та продовжать надавати різні вигідні пропозиції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Новак розповів, коли Україна зможе відбудуватися після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що священик розповів, чому заздрісна людина не буває щасливою.