Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?».

«Повторне вторгнення не може бути з однієї простої причини – їх там дуже мало. Це не говорить про те, що нам треба розслабитися і дивитися на їхнє перебування, але все ж таки у них просто немає сил, щоб виконати якесь поставлене завдання», - зазначив Віктор Ягун.

За словами генерал-майора, повторний наступ на північні області України, зокрема й Київ, неможливий, тому що для цього потрібно щонайменше 500 тисяч людей, чого у росії немає.

«Якщо потрібна така чисельність угруповання для того, щоб захопити Київ, то чому росія угрупуванням у 200 тисяч хотіла захопити всю Україну – ніхто не може зрозуміти», - наголосив Віктор Ягун.

Як зазначив генерал-майор, те, що зараз відбувається на кордонах Білорусі, це демонстрація сили через власний переляк противника.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Вони дуже бояться, що в якийсь момент російська армія розсиплеться і вся ця міць піде на Білорусь», - наголосив Віктор Ягун.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Артем Бронжуков розповів, чому росіяни хочуть воювати.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Новак розповів, коли Україна зможе відбудуватися після війни.