Про це він розповів в інтерв'ю російському опозиційному ЗМІ «Утро Февраля».

«Там є чимало людей, які були б раді її (війну, - Ред.) відкласти, і ходить байка, що якась група генералів написала листа путіну – «якщо так триватиме, ми залишимося без армії», - зазначив Георгій Сатаров.

За словами експерта, якщо путін покине пост президента росії, то це ще не означає, що війна проти України одразу закінчиться, тому що досить велика кількість представників російської еліти підтримують загалом ідею цієї війни. Але, як зазначив політолог, також серед еліти є люди, які проти війни та путіна загалом, але вони перебувають у заляканому стані, тому вони активно не просувають свою позицію.

«Усе залежить від того, як справи підуть далі – це третій сценарій. Можливість підбадьоритися тим, хто зараз тихіший за інших, ніяк не пов'язаний з війною», - сказав Георгій Сатаров.

На думку експерта, поразка путіна може багато змінити, але це не означає повне припинення вогню. Як зазначив політолог, після того, як путін покине свою посаду, то спрацює історична традиція – новий правитель звинувачуватиме у всьому свого попередника і тоді спрацює принцип контрасту і росія назад почне рухатися у бік цивілізованого світу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«І рухатися, у тому числі повертаючись на шлях, який було втрачено на стику 1990-х та нульових», - наголосив Георгій Сатаров.

Як повідомляв Знай.ua, російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, як нафтове ембарго позначиться на економіці рф.

Також Знай.ua повідомляв, що ЗМІ розповіли, як постачання танків Leopard 2 вплине на війну.