Про це він розповів на каналі Геннадія Друзенка.

«Ми уже пересвідчилися, що наш ворог абсолютно неприкрито хоче вчинити геноцид українського народу. У росіян був чіткий план – ті українці, які не хочуть залишати Україну, повинні мали бути налякані або відселені», - зазначив Дмитро Руснак.

За словами волонтера, також росіяни хотіли «профільтрувати» усіх українців у спеціальних таборах, що можна вже спостерігати з українцями зі Сходу України, яких насильно вивезли в ОРДЛО або в росію.

«Я перекваліфікувався на анестезіологію у Німеччині, тому що у перспективі я очікував, що щось подібне може статися. Я ментально був готовий повернутися будь-якої миті, якщо почнеться те, що почалося», - підкреслив Дмитро Русак.

За словами лікаря, усі, хто можуть хоч якось допомагати Україні, навіть просто своєю присутністю в країні, мають це робити.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, що потрібно для безпеки України.

Також Знай.ua публікував думку Володимира Стуса, що значимість України зростатиме.