Про це він розповів у власному блозі.

«Щоб бути сильними і протистояти російській агресії, нам потрібна єдність нації. Усередині нації у нас повинні бути чіткі правила взаєморозуміння, співпраці, дискусії і діалогу», - сказав Олесь Доній.

За словами журналіста, діалог та дискусія – це дуже важливі соціальні елементи, адже усі українці мають певні розбіжності у своїх поглядах і тільки діалог та дискусія здатні допомогти знайти компроміс між людьми.

«Ми усі маємо право на розбіжності у поглядах – саме тут культура діалогу і є необхідною. Україні необхідна світоглядна реформація, тому що ми повинні стати конкурентоспроможною нацією», - підкреслив Олесь Доній.

На думку експерта, задля побудови успішної країни дуже важливо мати конструктивний дискурс та діалог всередині нації – це дасть змогу обрати справді ефективний курс розвитку для нашої країни.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Іллєнко розповів, що росія відмовилась від багатьох своїх цілей через поразки.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Володимир Стус розповів, з якими державами Україна може мати зону вільної торгівлі.

https://youtu.be/bxtY6FXP0ok