Про це він розповів для видання «Утро Февраля».

Як розповів журналіст, із 230 осіб від інтерв'ю відмовилося десь 20-30, боячись потрапити до інтернету, решта дала інтерв'ю добровільно.

Також він зазначає, що в росії та Україні приблизно однакова кількість полонених і їх можна було б обміняти всіх на всіх, якби була така умова. Проте, додає Володимир Золкін, росіяни ж, в принципі, не визнають, що взагалі є полонені.

З цією метою він порушив тему мародерства, яким росіяни займаються у будинках українців, забираючи техніку та елементи інтер'єру.

«Деякі з полонених взагалі не бачили, що таке плазма. А в деяких українців лежать застарілі плазми. Коли росіяни їхали до нас по плазми, мікрохвильові печі та унітази, вони просто могли сказати: «Хлопці, вишліть нам». Можливо, ми відправили б – і не треба було б красти», - розмірковує Володимир Золкін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Журналіст уточнює, у яких умовах утримують російських полонених: «Сидять. У камерах. Ходять. Їдять. Сплять. Читають книжки. Дивляться телевізор, якщо він є». Як повідомляється, полонені мають усі права та дозволи ув'язнених, які передбачає Женевська конвенція, а Червоний Хрест постійно перевіряє умови, у яких їх утримують.

Як повідомляв Знай.ua, Постернак припустив, як зміниться електоральна мапа України після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких розповів, чому європейським лідерам потрібний візит до України.