Про це він розповів для видання «Утро Февраля».

Як зазначає журналіст, президент Зеленський підписав закон, згідно з яким російські солдати, які добровільно здали в полон з технікою, отримують виплати. Зокрема, додає він, йдеться приблизно про 100 000 доларів, якщо солдат здався у полон із літаком. За словами Володимира Золкіна, це правда і траплялися випадки з танками.

Журналіст розповідає, що російські солдати мають конфлікти не лише у камерах, а й на полі бою. Зокрема, він говорить про сварки та бійки між різними національностями та підрозділами, а яких найбільше дістається саме вихідцям із Москви.

«За фактом вони нічого не знають та не вміють. Але якщо ти з Москви – ти гірший, ніж решта. Про що там взагалі йдеться, якщо там людей у деяких випадках відправляли без автоматів», - коментує Володимир Золкін.

Він також розповідає, що мав можливість поговорити із російським солдатом, який був під Ірпенем. За його словами, каже журналіст, місцевих вони евакуювали у підвали спеціально, щоб урятувати від обстрілів з нібито української сторони, яких насправді не було і не планувалося.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Я говорю: «А багато з українських мінометів прилітало в житлові будинки в Ірпені?» Відповідь: «Нам сказали, що прилетить, але не прилетіло», - розповідає Володимир Золкін.

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, що має зробити Україна, перш ніж вступати до Євросоюзу.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів про 3 сценарії закінчення війни з РФ.