Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«Сама система між громадянським суспільством і державою повинна докорінно змінитися. Проблема у тому, що ніяк не знайдеться свій Прометей, який зміг би це зробити», - сказав Максим Храмовий.

За словами волонтера, найяскравіший приклад – це Грузія, яка також є пострадянською країною, але попри стару систему влади змогла застосувати потрібні реформи та змінити свій курс на демократію. На думку гостя програми, структуризація держави та чіткість надання послуг громадянам, яка дає можливість легко відкривати свій бізнес та робити Україну краще – це важлива річ, над якою ще потрібно попрацювати.

«Та сама Литва не так психологічно далеко від нас відійшла, але там настільки комфортні умови і усе автоматизовано», - підкреслив Максим Храмовий.

Як зазначив гість програми, Україна також зазнала позитивних змін у устрої держави: після 2014 року також можна було отримувати деякі послуги дуже швидко та без зайвої бюрократії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Треба зрозуміти, що у будь-якій нормально влаштованій державі державна служба – це дуже престижно і вона добре оплачується, але у цих державах абсолютно жорстко караються будь-які зловживання. У нас на жаль поки що цього нема», - сказав Максим Храмовий.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Золкін розповів, скільки отримують російські солдати за добровільну здачу в полон.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Вігірінський пояснив, навіщо Шольц, Макрон та Драга їдуть в Україну.