Про це він розповів на каналі «My.ua».

«У дійсності проблеми будуть, тому що противник системно знищує теплові електростанції, щоб із настанням холодів було дуже холодно у домівках. Якщо будуть знищені теплові електростанції, то виникне проблема з опалювальним сезоном», - зазначив Тарас Загородній.

За словами політолога, на даний момент з боку уряду ще не було прийнято рішення, як цю проблему можна було б вирішити.

«Я не виключаю, що у Києві будуть знищені теплоцентралі. Росіяни показали, що за можливістю вони можуть пробивати протиповітряну оборону, тому що це не панацея – вона рятує від 80% ракет», - підкреслив Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, якщо інтенсивні бойові дії не будуть завершені до осені, то існує ризик, що вже зруйновану інфраструктуру системи опалення не встигнуть відновити до початку опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Повинні бути здійснені кроки. Існує питання, як доставити газ і чи є взагалі можливість його забезпечити? Я вважаю, що вже час переходити на автономне опалення: треба передбачати інші способи обігріву людей, бо можуть бути великі проблеми», - сказав Тарас Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, Павло Себастьянович заявив, що одним із бар'єрів економічного розвитку є здирство інспекторів.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, що українські сім’ї можуть почати приживатись в інших країнах.