Про це він розповів у програмі «Особистість» з Сергієм Дойком.

Як зазначає гість програми, повністю українці відчують ленд-ліз наприкінці червня, у липні, як і говорилося раніше.

«Бюрократію все одно, хоч вона навіть американська, ніхто не скасовував, ніхто не скасовував закони фізики. Ця зброя вантажиться, вона переправляється великими суднами через Атлантичний океан, потім вивантажується і йде через весь континент, потім вона перебуває в дорозі, щоб не нарватися на російські ракети. Це справа часу», – пояснює Пітер Залмаєв.

Також він звертає увагу на те, що росія багато разів змінювала мету цієї війни: захист народу Донбасу, денацифікація, демілітаризація, запобігання розширенню НАТО, хоча часто виходить все навпаки.

«Вона настільки змінюється, що всі вже забули, і тому війна починає виправдовувати сама себе, заради війни. Я вже зараз не бачу сценарію, за яким путін у якийсь момент правитиме до кінця свого життя у мирній ситуації, тобто його президентство ввійшло у фазу війни. Він нічого не може запропонувати в контексті світу нікому. Це вже війна заради війни», - констатує Пітер Залмаєв.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На думку політолога, таким чином путін намагається заслужити своє безсмертя.

Як повідомляв Знай.ua, Золкін розповів про конфлікти між російськими солдатами на полі бою.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський поміркував над причинами візиту Шольца, Макрона та Драґи до України.