Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Ми зробили дуже багато висновків після 2014-2015 років і це стало ключовою складовою нашої перемоги цього року: щоби росія не закидувала (у інфопростір, - Ред.) цьому ніхто не довіряє, але у 2014-2015 роках ситуація була абсолютна протилежна», - зазначив Ростислав Смирнов.

За словами радника міністра МВС, досвід 2014-2015 років у протистоянні з росією на інформаційному фронті дав нам можливість у нинішній час повністю перекривати усі їхні інформаційно-психологічні операції – інформаційну війну ми виграємо.

«Ми проводили дуже багато інформаційних кампаній, починаючи з кінця лютого. На жаль про більшість я розповісти не можу, але можу розказати про флагманський – це проєкт «Ищи своих». На каналі було понад мільйон підписників», - підкреслив Ростислав Смирнов.

Як зазначив радник, проєкт «Ищи своих» публікував фото або відео російських полонених або їхніх «200-х» солдат – це була дуже успішна інформаційна кампанія, як вважає Ростислав Смирнов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Наша основна задача була – це донести до громадян росії, що вбиті російські солдати є, тому що їхня влада постійно заперечувала цей факт: «Потєрь нєт», - сказав Ростислав Смирнов.

За його словами, такі інформаційні кампанії сильно вплинули на бойовий дух українців.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Максим Ялі пояснив, навіщо Китаю військова операція проти Тайваню.

Також Знай.ua публікував слова політолог Тараса Загороднього: Противник системно знищує теплові електростанції.