Про це він розповів у програмі «Діалоги» з Максимом Ялі.

Як каже журналіст, питанням про створення нових псевдореспублік і приєднання їх до росії навіть не потрібно цікавитись, важливі лише поставки озброєння.

«На окупованій території, а на то вона й окупована, окупанти можуть робити все, що вони хочуть: можуть вбивати людей, закопувати в траншеї, грабувати, ґвалтувати та вбивати, так світ улаштований. Тому те, що вони там хочуть, є дві опції: ця територія або буде звільнена, або ні», - пояснює Роман Цимбалюк.

Також він ставить питання про російську пропаганду, яка говорить про звільнення, коли знищено півмільйонне місто Маріуполь. Питання, вважає гість програми, полягає в контролі території.

«Там, де український прапор, все добре. Ще раз, Україна – це цивілізація», – наголошує Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ті ж люди, які опинилися під впливом російської пропаганди, переконаний журналіст, після звільнення територій спокійно житимуть в Україні, вишикуються в ПриватБанк за пенсією і ще говоритимуть, що чекали на ЗСУ. Так буде, наголошує гість програми, і у Донецьку, і у Криму.

«Думка цих людей ні на що не впливає. Ну і що, ось вони чекають, дочекалися, що далі? Вийшло, як вони хотіли. Коли змінюватиметься фронт в інший бік, їх теж ніхто нічого не питати не буде», - пояснює Роман Цимбалюк.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, що через війну наступний опалювальний сезон може бути важким для України.

Також Знай.ua писав про те, що Залмаєв пояснив, навіщо путіну війна з Україною.