Про це він розповів у програмі «Філософія війни».

«Україна веде боротьбу в іншій площині. Ми не можемо тягатися з країнами-гігантами в економічній війні, за такої малої економіки. Ми можемо виграти війну, зберігши свій суверенітет: ключове, за що веде Україна зараз війну – це збереження суверенітету та української державності», - наголосив Віктор Савінов.

За словами філософа, якщо Україна зможе зберегти свою державність, то тоді вона зможе отримати свою частку в міжнародному розподілі праці, але якою буде ця «частка» поки що не можна припустити.

«Україна відбулася як держава. Навіть якщо держава відмовилася б від ідеології, то такі психологічні чинники, як патріотизм, нікуди не зникають. Якщо держава відбулася, то це означає, що вона має історичний базис», - підкреслив Віктор Савінов.

Як зазначив експерт, російська ідея щодо нашої країни полягає в тому, що нас нібито не існує, отже, вони виють саме заради відповідної мети.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Українці захищають право на своє існування: краще захистити своє довкілля, ніж дозволити знищити своє довкілля», - сказав Віктор Савінов.

Як повідомляв Знай.ua, Пітер Залмаєв пояснив, навіщо путіну війна з Україною.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Максим Ялі пояснив, навіщо Китаю військова операція проти Тайваню.