Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Є експерти, які кажуть, що треба, щоб росія розвалилася і фрагментувалася і тоді загроза зникне. Але якщо подивитися, де живе більша частина росіян, то вони живуть у Москві та Пітері – це ж нікуди не розвалиться», - зазначив Борис Тизенгаузен.

За словами політолога, різні республіки у складі росії можуть відокремитися, але основний осередок зла знаходиться саме в столиці, тому зона, з якої надходить небезпека для України, залишиться такою, як і була.

«Я не думаю, що зникне загроза. росія, як спадкоємець Радянського Союзу, продовжуватиме це. Чим гірше буде в росії, тим агресивнішим буде російське керівництво», - наголосив Борис Тизенгаузен.

Як зазначив експерт, розвал росії не означатиме гарантованого здобуття спокою Україною від північного агресивного сусіда.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Роман Цимбалюк розповів, як поводитимуться люди в Криму після повернення в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що радник Міністра МВС Ростислав Смирнов розкрив секрети українських інформаційно-психологічних операцій.