Про це він розповів на каналі Максим Ялі.

«Нам потрібно, щоб росія саме визнала поразку, і тоді Україні можуть бути надані певні механізми репарацій, за допомогою яких Україна, наприклад, спромоглася б віддати борги, що отримала за час війни», - зазначив Данило Монін.

За словами експерта, з одного боку було б непогано, якби Україна відбудовувалась за рахунок російських репарацій, але з іншого боку, відновлювати Україну було б вигідно багатьом компаніям, що покращило б нашу економіку.

«Україні потрібно створювати максимально лібералізований бізнес-клімат, щоб сюди захотіли заходити, і Україна стала місцем генерації прибутку у світі», - наголосив Данило Монін.

Як зазначив експерт, після перемоги у війні Україні доведеться провести реформи для того, щоб український бізнес почав зростати та попутно розвивав економіку. За словами експерта, репарації можна було б витратити на певні пункти, але у пріоритеті – розвиток бізнесу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Голобуцький пояснив, чому у державі має бути політична боротьба.

Також Знай.ua публікував слова Тараса Загороднього: Противник системно знищує теплові електростанції.