Про це він розповів на каналі «Знай 24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Російська пропаганда активно продавлювала тему, що ця зустріч буде присвячена тиску на Зеленського, щоб він скоріше укладав мир. Я спростовував це лише на підставі однієї тези: ці люди не довіряють один одному і вони не рідні брати, тому вони не можуть у присутності натискати на Зеленського і вести таємні переговори», - зазначив Михайло Шейтельман.

За словами експерта, якби якийсь європейський лідер захотів із Зеленським провести таємні переговори, то він би це робив віч-на-віч, а враховуючи те, який великий колектив приїжджав до Києва – ймовірність під час візиту якогось тиску на Зеленського та таємних домовленостей виключена.

«Мета може бути одна: оскільки передбачається мета Єврокомісії щодо прийняття надання Україна статусу кандидата в ЄС, то це і була мета поїздки – прийняти Україну у свої обійми», - наголосив Михайло Шейтельман.

На думку експерта, візит Шольца, Драґі та Макрона в Україну – це був знак підтримки європейського курсу України з боку Старої Європи, оскільки саме Франція, Італія та Німеччина повністю символізують Стару Європу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Якименко пояснив, що може спричинити продовольчу кризу у світі.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Борис Тизенгаузен пояснив, що означатиме для України розвал росії.