Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«Ситуація складна і не проста, тому що ворог після поразки під Києвом зробив аналіз помилок і почав воювати згідно із радянською доктриною», - зазначив Петро Кузик.

На думку військового, ворога не слід недооцінювати і дискредитувати, адже це у певному степені принижує роботу наших військових, а також – це замилює очі.

«Вони прийшли сюди знищувати та вбивати і вони озброєні максимально, хоч і радянською зброєю, але вона все одно смертоносна. Не те щоб вони вміють воювати, але вони вміють аналізувати (і проводити роботу над помилками, - Ред.)», - підкреслив Петро Кузик.

За словами нацгвардійця, наразі українським військових на Сході не вистачає контрбатарейних систем: засобів, які спеціалізується на знищені саме ворожої артилерії. Також, як зазначив військовий, не вистачає далекобійної артилерії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Карасьов розповів про протиріччя між вежами Кремля.

Також Знай.ua повідомляв, що Роман Безсмертний розповів, хто з українських президентів найбільше розвивав відносини з Білоруссю.