Про це повідомили у російському опозиційному виданні «Ранок лютого».

«Армія рф перед масштабним вторгненням в Україну мала дуже низький рівень підготовки в танкових підрозділах. Про це говорить телеграма від 26 січня 2022 року до всіх військових частин Центрального військового округу рф», - сказано в публікації.

На сайті зазначено, що в цій телеграмі йдеться про те, що під час перевірок російських військових підрозділів південного військового округу було знайдено численні проблеми. Як зазначається у публікації, механіки-водії не були навчені та не мали технічної підготовки.

«Більш того, зазначається повна відсутність охорони польових парків техніки, масово розряджені акумулятори та перетворення машин на звалища. А також, звісно, значні порушення у документальному зверненні», - наголошено на сайті.

На сайті сказано, що така ситуація могла виникнути через термінові усунення недоліків напередодні нападу на Україну.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий психолог Ерік де Суар розповів про важливість мотивації військових на фронті.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Золкін розповів, скільки отримують російські солдати за добровільне здавання в полон.