Публікуємо частину щоденника, який розповсюджує онлайн-видання «Утро Февраля».

Журналіст розповідає, що став бліндажним кухарем, чому дуже здивувалася його дружина, адже раніше особливого таланту до кулінарії він не мав. Проте, зазначає він, талант не проявився й зараз, але на безпташші й жаба – соловей.

«Виявилося, що мої юні сусіди по бліндажу зі всього процесу куховаріння вміють тільки їсти. І ніхто з них не в змозі відрізнити готові рис-макарони-картоплю від сирих – як зрозуміти, скільки, куди і коли сипати солі», - пише Богдан Василенко.

За словами журналіста, він навчається готувати методом проб та помилок, наприклад, скільки води потрібно використовувати для варіння рису або як зробити невеликий вогонь для макаронів у чавунному казанку. Окрім цього, зазначає Богдан Василенко, у вільний час він почав займатися рукоділлям і навіть зробив із мотузок та палиць якусь подобу крісла, яка ще й виявилася досить зручною та надійною.

«І тепер я сиджу в цьому кріслі, як на троні короля лісопосадки. Товариші по службі дивляться на те, що відбувається, з легкою заздрістю», - розповідає Богдан Василенко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Загалом же, констатує він, дні проходять однаково: обстріли, пост, походи на село, які вже навіть перетворилися на прогулянки.

«І все рідше в сонний ранок мріється, що бліндажне життя – це лише поганий сон. Тепер нереальними видаються вже довоєнні реалії. Повернення до яких приховано за обрієм тягучого солдатського часу», - підсумовує Богдан Василенко.

Як повідомляв Знай.ua, Безсмертний розповів, які цінності є основою української національної ідеї.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чому росія обстрілює інфраструктурні об'єкти України.