Про це вона розповіла у програмі «Садок вишневий».

«Ми зараз зустрілися із черговою ескалацією, але якщо ми кажемо про усю нашу історію конфлікту, то він був початий дуже-дуже давно. Уся ця ескалація назрівала», - зазначила Оксана Королович.

На думку психологині, через те, що не всі українці зрозуміли, що війна з росією йде з 2014 року і треба навколо цієї проблеми консолідуватися, ми не очікували цієї чергової ескалації, яка відбулася 24 лютого.

«Війна не почалася у лютому цього року – вона почалася задовго до, але наразі ми готові до завершення дуже важливого циклу існування і виходу на новий цикл», - підкреслила Оксана Королович.

Як зазначила психологиня, наразі українці творять своє майбутнє та борються за вибір, куди піде наша країна та який обере курс.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Павло Жовніренко пояснив, чому для України важливо все ж таки вступити в НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Пономарьов розповів про головну перевагу HIMARS.