Про це він розповів у своєму блозі.

«Обстановка на фронтах залишається стабільно-важкою. Ворог активно атакує останнє велике місто в Луганській області, яке вони ще не захопили, – Лисичанськ. Наша армія активно захищається», - наголосив Тарас Загородній.

За словами експерта, також слід зазначити, що українські військові поступово проводять деокупацію Півдня України, наразі це не розголошується, що, як зазначив політолог, є правильним рішенням.

«Значно пожвавилася ситуація після того, як українським військам надійшли РСЗВ HIMARS: щодня знищуються склади боєприпасів, які раніше не діставали. Йдеться про територію так званих «днр» та «лнр», куди 8 років звозилася зброя», - наголосив Тарас Загородній. .

Як зазначив політолог, українська армія почала знищувати велику кількість військових об'єктів противника в тилу: під Ізюмом було знищено штаб, через що наступ окупантів застопорився, об'єкти на острові Зміїний, а також безліч складів із озброєнням на території ОРДЛО – це результат отримання українськими військовими сучасного озброєння.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Ворог від безсилля починає бомбардувати українські міста ракетами: ми бачили терористичний акт знищення мирного населення в Кременчуці – це все тому, що ворог розуміє, що він програє та намагається налякати українців», - сказав Тарас Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, психолог Оксана Королович заявила, що українці виходять на новий цикл існування.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Пономарьов заявив, що існує ймовірність бунту, якщо Лукашенко запровадить війська в Україну.