Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

За словами радіоведучої, різницю між народами можна легко зрозуміти, послухавши національні гімни. Зокрема, зазначає вона, гімн України – це гімн нації вільних людей, у росіян, СРСР – це брехня та велич, повний оксюморон.

«Якщо послухати білоруський гімн, ми, білоруси, мирні люди. Ми прям гобіти, розумієте, ось якби чогось не вийшло, аби не було війни, ми такі, що підлаштовуються в масі своїй, ми дуже податливі, ми законослухняні, ми дуже мирні люди, ми транслюємо мир», - пояснює Тетяна Мартинова.

Вона вважає, що білоруси зараз перебувають під подвійною окупацією: це хунта Лукашенка та путін. Водночас гостя програми зазначає, що білоруська влада насправді дуже розумно тримається, вона спромоглася поставити всю країну під відеоспостереження і йдеться не лише про міста, адже навіть 99,9% білоруських лісів під контролем. Крім цього, додає радіоведуча, МВС отримує достатньо фінансування, щоб тримати під повним контролем населення. Навіть у росії, наголошує вона, немає такого великого контролю, як у Білорусі, вони мають велику територію та можливості для протесту.

«Цей концтабір давно, ми просто не були в курсі справи», - наголошує Тетяна Мартинова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів про нові інформаційні вкиди ворога.

Також Знай.ua писав про те, що Преображенський пояснив, чому розмову Макрона з путіним злили лише зараз.