Про це він розповів на каналі політолога Максима Ялі.

«Інформаційні операції починаються ще до того, як починаються фізичні дії, працюють разом із фізичним процесом, а потім із наслідками фізичного процесу (наприклад вторгнення, - Ред.)», - зазначив Олег Покальчук.

За його словами, у період будь-якої фази конфлікту інформаційна війна не припиняється. Як він зазначив, лише у процесі конфлікту інформаційна війна може набувати різних масштабів і форм.

«Якщо ми говоримо про російський компонент цього явище, то потрібно розуміти, що не слід його виділяти у якийсь певний спеціальний кластер: це звичайна модель поведінки – демонізувати ворога», - підкреслив Олег Покальчук.

Як зазначив психолог, російські психологічні операції не є чимось особливим: стратегія демонізації свого супротивника – це абсолютна очевидна річ під час інформаційної війни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Мусієнко заявив, що Лукашенко лише демонструє підготовку до наступу.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Павло Себастьянович пояснив, у чому полягає головна вада демократії в Україні.