Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як зазначає журналістка, деякі росіяни вважають, що голод можна й потерпіти, головне – це сильна країна. Тим не менш, каже вона, скоро вони зрозуміють протилежне.

«Вся російська політика будувалась на принципі, що тобі має вистачити на твоє погане життя. А вже й на погане життя не вистачає», - підкреслює Катерина Котенкова.

Зокрема, зауважує вона, у третій квартал росія входить практично без імпорту, без великого бізнесу, те, що залишилося, подорожчало, а також зменшилася кількість робочих місць. До того ж, додає журналістка, така економічна ситуація склалася до липня, тобто далі вона тільки погіршуватиметься.

«росіяни люблять картинку, це також виявляється в економіці. Перші 4 місяці цього року економіка рашки тріскотіла по швах: 97% просто мертвого автопрому, нездатність жити без імпорту, провали галузевого масштабу. Сбербанк і Газпром дивіденди не платять. Вижило 3% автопрому, тобто, можна сказати, що він помер, залишилась така собі картинка. Беріть картинку і їздьте на ній, але ж на картинку не сядеш і не поїдеш, а машини вже не роблять, нема з чого робити. Те саме чекає і всю рашку», - стверджує Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За її словами, росія жила завдяки ресурсам, але й вони закінчилися, а без заготівлі відновити економіку держави до попереднього рівня не вдасться. Принагідно журналістка посилається на прогнози експертів, які зазначають, що жодного просвітлення в рф не передбачається найближчі 70 років. Завдання ж України, каже вона, - відбивати удар за ударом і не зменшувати обертів, оскільки росіяни видихаються.

«Дедалі ближче той момент, коли ворог сам себе зламає. Ми намагатимемося ламати його зі свого боку і точно нікуди не відпускати. Вони почали цю війну, вони від неї і здохнуть», - констатує Катерина Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, Гудков розповів, що буде з росією після перемоги України.

Також Знай.ua писав про те, що Смірнова пояснила, чому українцям вдалося так швидко згуртуватися перед загрозою.