Про це він розповів для російського опозиційного видання «Ранок лютого».

«Я не думаю, що будь-хто, росіяни чи українці висадяться на цей острів», - зазначив Андрій Піонтковський.

За словами політолога, цей «жест доброї волі» зовсім не жест доброї волі, а російське командування просто усвідомило, що утримувати Зміїний дуже не вигідно, враховуючи, що кожен день українські військові його обстрілювали з сучасної артилерії і знищували велику кількість окупантів та їхньої техніки. Але, на його думку, це не означає, що цей острів займуть українські війська.

«Думаю, що українці навряд чи бажають висадитись на цей острів. Буде поки що таким, мертвим, нічиїм островом», - підкреслив Андрій Піонтковський.

На думку експерта, українські війська, якщо вирішать зайняти цей острів, можуть також зазнати численних обстрілів, тому займати цей острів недоцільно, а краще просто контролювати і не підпускати до нього окупантів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Але це досить велика психологічна, символічна перемога українців. А ще це доказ ефективності наростаючого потоку потоку сучасного озброєння, що надається українцям», - сказав Андрій Піонтковський.

Як повідомляв Знай.ua, економіст Олексій Кущ заявив, що зниження цін на нафту не розвалить росію.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, що сталося із російською економікою за місяці війни.