Про це він розповів у своєму блозі.

«Сто років тому інтенсивність подій та переламних моментів була не менша. Справа у тому, що люди постійно живуть ілюзіями про стабільні та спокійні часи», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами футуролога, насправді зараз події динамічно розвиваються, тому час постійно прискорюється, а подій на умовну одиницю часу буде ставати тільки більше і більше.

«Зараз Україна проходить неймовірно важливий етап у своїй історії через випробування. Крізь піт та сльози народжується щось нове, а нове завжди народжується у муках», - підкреслив Олексій Толкачов.

Як зазначив експерт, через те, що у 90-х роках після розпаду СРСР Україна не змогла максимально відмовитись від російського, ця проблема наздогнала нас зараз: це б рано чи пізно спливло і це потрібно було б вирішувати.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«Це відкладені наслідки формування нації та держави. Можна порівняти з походом до лікаря: не захотіли сходити один раз до стоматолога, розтягнули на декілька років і стало більш боляче та дорожче – це те, що відбувається з Україною», - сказав Олексій Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Пелюховський пояснив, як вирішити проблему заблокованих портів.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Несходовський заявив, що децентралізація росії знищить її імперські амбіції.