Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як повідомляє журналістка, нещодавно Голова Національного агентства із запобігання корупції Олександр Новіков заявив, що сьогодні цей скандальний закон про олігархів, зокрема ідея створення реєстру втратила актуальність. За її словами, розповідає Катерина Котенкова, після перемоги у війни одним із головних завдань України буде вступ до ЄС, а отже, і боротьба з корупцією, під час якої олігархи перетворяться на великий бізнес.

«Після початку війни в Україні президент Володимир Зеленський повідомив, що українські олігархи поводяться по-різному, а деякі поводять дуже добре, скажімо так. Тому після закінчення війни будуть зроблені щодо цього відповідні висновки, щодо того, як хто себе поводив під час війни. Ймовірно, доки війна триває, до реєстру потраплять всі про всяк випадок, а ось вже після будуть розбиратися, кого виключати, кого – не виключати», - міркує Катерина Котенкова.

Згідно з квітневим рейтингом Forbes, зазначає вона, статки українських олігархів після початку війни зменшились. Зокрема, розповідає журналістка, на початку лютого статки Ахметова оцінювалися в 13 мільярдів 700 мільйонів доларів, а через три тижні після війни – у 4 мільярди 200 мільйонів, статки Коломойського за цей термін зменшилися з 1 мільярда 800 мільйонів до 1 мільярда, а Порошенка - з 1,6 мільярда до 700 мільйонів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що сталося з російською економікою за місяці війни.

Також Знай.ua писав про те, що Мартинова розповіла про різницю між реальною Білоруссю та Білорусією Лукашенка.