Про це він розповів на каналі «My.ua».

«На цей опалювальний сезон у квартирах температура буде трошки нижчою, ніж вона була зазвичай. Якщо раніше можна було спокійно ходити роздягнутими по квартирі при температурі приміщення 22-24 градуси, то зараз нам обіцяють 18-20, але не нижче 16», - зазначив Олег Попенко.

За словами експерта, насправді ситуація не є такою критично, як можуть заявляти деякі експерти: у квартирах буде прохолодніше, але не суттєво – мешканці багатоквартирних будинків мерзнути не будуть.

«У першу чергу, ми бачимо дії Нафтогазу, який шукає кошти на те, щоб закупити 8 мільярдів кубометрів газу, а також бачимо певні дії міністерства енергетики, яке займається питанням безперебійної подачі електроенергії», - підкреслив Олег Попенко.

На думку експерта, наразі робити висновки зарано, але влада робить усе можливе, аби українцями було комфортно узимку, отже холодно не буде, тому не слід перейматися з цього приводу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Андрій Піонтковський пояснив, чому українські військові не займатимуть острів Зміїний.

Також Знай.ua публікував слова Олеся Донія: Російський фашизм вбиває дітей.

https://youtu.be/Jr6RZqB-4cE