Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як зазначає журналістка, економічна ситуація в країні не найкраща, ніби уряд щось робить, але прості українці не надто відчувають позитивні зміни. А відтак вона ставить питання, чи це не просто імітація діяльності, зокрема, йдеться про реформи Гетьманцева.

«Насправді такі, як Гетьманцев, небезпечні для України, особливо під час війни. Так названі реформи, які він, які йому подібні пропонують, породжують лише цинізм та ілюзію прогресу, у кращому випадку можуть просто слугувати декораціями», - каже Катерина Котенкова.

До того ж, додає вона, вже безліч поважних і фахових українських експертів висловили свою думку щодо цих реформ. За словами журналістки, зараз бізнесу закручують всі гайки, митна політика вбивча, а оподаткування неадекватне – все це забезпечує бюджет хоч якимись надходженнями.

«Взагалі в країні відбувається економічний бардак під час війни. Це те, що народ ніколи не прийме, і не забуде, і не пробачить, тому що цей народ прямо зараз вмирає на полі бою за державу», - підкреслює Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На її думку, економіку потрібно перевести на воєнні рейки, тоді в державі буде порядок. Принагідно журналістка згадує, що Зеленського порівнюють із Черчиллем, а він у 1940 році створив воєнний кабінет, що було історичним рішенням і дало змогу Великобританії вистояти у війні з Німеччиною.

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, скільки грошей втратили українські олігархи через війну.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про заборону продажу ліків без рецепта.

https://youtu.be/nE6EnD9_VZk