Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як зазначає журналістка, її дуже сердить той факт, що вже зараз, поки йде війна, хтось починає думати про вибори.

«В повітрі вже просто смердить тим, що дехто жадає виборів. Люди, що ви робите? Всі ці ігри не потрібні. Війна в країні, яку потрібно виграти, бо виборів у разі поразки не буде взагалі. Ось, про що мають думати політики. Військові ризикують життям, треба їм допомагати а не перетягувати на себе цю ковдру прихильності простих українців», - пояснює Катерина Котенкова.

Також вона розповідає про петицію з вимогою заборонити очне навчання в Україні до завершення воєнного стану. Як повідомляє журналістка, ця петиція набрала необхідну кількість голосів і тепер президенту Зеленському потрібно буде відповісти на неї

«І це логічно, що вона набрала: хто ж захоче відпускати до школи свою дитину, якщо просто будь-якої хвилини туди може прилетіти ракета? Згадайте, що навіть через коронавірус дітей не пускали у школу, а ось у війну хочуть пускати», - міркує Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На її думку, для політиків, які вже давно відправили своїх дітей подалі від війни десь закордон, це питання не надто актуальне. Тим не менш, підкреслює журналістка, поки діти політиків у безпеці, діти простих українців - ні. Зараз же, констатує вона, президент зобов’язаний розглянути цю петицію і дати свою відповідь.

Як повідомляв Знай.ua, Юнус пояснив, що військова допомога з боку Заходу нарощуватиметься поступово.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова порадила перевести українську економіку на воєнні рейки.