Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Статус кандидата – це можливість, вони кажуть: «Друзі, змінюйтесь та заходьте до нас», але змінюватися все одно потрібно саме нам, боротися з корупцію та із свавіллям чиновників – це наше завдання, ЄС за нас це не зробить», - зазначив Павло Себастьянович

За словами політолога, Європейський союз не буде нам суттєво допомагати із роботою над проблемами у державній системі: ми самі будемо розвивати країну та доводити її до європейський стандартів.

«Я вважаю, що повинна у суспільстві з’явитися еліта, яка зможе довести громадянам, що саме ця еліта може зробити зміни. Звичайно таких людей дуже багато, які вже багато років живуть суспільним устроєм і мріють про реформи», - підкреслив Павло Себастьянович.

Як зазначив політолог, талановиті люди в Україні є, і вони можуть розвити Україну і підвести під європейські стандарти, що дозволить нам зробити цей омріяний вступ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Якщо нова еліта знайде потрібні слова і потрібну кількість носіїв цієї ідеї, то можливо громадяни оберуть на наступних виборах цю еліту», - сказав Павло Себастьянович.

Як повідомляв Знай.ua, Томас Венцлова пояснив, чому народне повстання проти путіна малоймовірне.

Також Знай.ua повідомляв, що Катерина Котенкова розповіла про заборону продажу ліків без рецепта.