Про це він розповів у програмі «Культ особистості» Руслана Бізяєва.

На думку аналітика, політична сила Порошенка буде й надалі представлена ​​у парламенті, у неї є шанси. З іншого боку, розмірковує він, невідомо, що буде з «Європейською солідарністю» без самого Порошенка, якщо його усунуть від політичної діяльності, адже його рейтинг не компенсується рейтингом інших фігур.

«Там є один суб'єкт – Гончаренко. Якби Петро Олексійович був здатний ділитися з кимось лідерським характером своєї посади, Гончаренко плюсанув би. Він більше заходить молодій аудиторії, він активніший, він активніший в соцмережах, він не дурний, він здатний вести й інтелектуальну дискусію, і посвариться на рівні плінтуса з тими, хто гавкає», - розповідає Андрій Вігірінський.

Також він зазначає, що бекграунд є у всіх і у виборчій кампанії ми не знайдемо чистої в цьому плані людини, завжди є за що тикати пальцем. Саме тому гість програми вважає, що після війни із «Слуги народу» частина людей вийде, щоби створити інші політичні проекти. Як він зазначає, після закінчення війни монополія на критику спаде, обмеження приберуть і тоді розпочнеться політичний процес, який проходитиме не в умовах вакууму, а в умовах конкуренції.

«Коли спаде момент воєнного стану, вся жовч, яка накопичується, вивернеться назовні. Подітися нікуди і тонути в цьому будуть «слуги народу», – наголошує Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович заявив, що українці самі покращуватимуть Україну для вступу до ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Якименко розповів про позитивну роль посередництва у медичних закупівлях.