Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченком.

«Лукашенко цього не хоче, адже він все розуміє, але й можливості особливо петляти у нього немає, тож загроза залишається», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, головна загроза відходить не від 8-9 батальйонно-тактичних груп армії Білорусі, і то, які вони зберуть у кращому випадку, а від російських військових, які у разі вступу Лукашенка у війну підуть у наступ разом з білоруськими військовими.

«Цей напрямок з боку Житомира та Бреста вразливий, тому що це фактично комунікації, якими проходять усі поставки», - підкреслив Руслан Бізяєв.

На думку політолога, не можна недооцінювати ризики повторного наступу з території Білорусі, тому що головне їхнє завдання саме буде перекрити шляхи постачання західного озброєння, що, безумовно, негативно позначиться на ефективності ведення бойових дій.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Павло Себастьянович заявив, що українці самі покращуватимуть Україну для вступу до ЄС.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко розповів про позитивну роль посередництва у медичних закупівлях.