Про це він розповів у авторській програмі «Тизенгаузен говорит».

«Лукашенко попросив у путіна ядерну зброю, мовляв «НАТО весь час літає біля його кордонів і загрожує йому, а йому теж хотілося б десь літати і комусь загрожувати», - зазначив Борис Тизенгаузен.

За словами політолога, тоді путін відповів Лукашенку: «Ми можемо переобладнати твої літаки так, що вони начебто зможуть нести ракети, але без ракет».

«З таким же успіхом Лукашенко може замовити собі іграшкову ядерну валізку, і тиснути на кнопку щоразу, коли йому здається, що на Білорусь готується напад», - наголосив Борис Тізенгаузен.

Як зазначив експерт, президент росії відмовив Лукашенку в його шаленій ідеї, що говорить про те, що путін лише експлуатує Білорусь для ведення своєї війни проти України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Вігірінський розповів, яким буде політичний процес після війни.

Також Знай.ua повідомляв: Михайло Епштейн заявив, що війна путіна проти України та ядерний шантаж загрожують знищити людство.