Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«Я не бачу передумов до того, що вони справді вступлять у військову кампанію. Вони не нападуть через одну просту причину – у військах Білорусі близько 50 тисяч військовослужбовців, з яких Лукашенко може віддати максимум третину для участі у військовій кампанії», - зазначив Олександр Кондратенко.

За словами військового, Лукашенко на війну в Україну може відправити максимум 15 тисяч військових, бо решта має залишатися в країні для виконання внутрішньої служби.

«Вони будуть знищені протягом тижня, враховуючи той факт, наскільки сильно ми зміцнили свої позиції: вони не просунуться», - наголосив Олександр Кондратенко.

На думку військового, путін тисне на Білорусь лише для того, щоб українські військові частини не могли перекинутися на Схід і залишатись у північних областях України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Лукашенко чудово розуміє, що в нього не все так радісно у Білорусі. Я не виключаю, що більшість військових, як тільки вони перетнуть кордон, стануть на наш бік», - сказав Олександр Кондратенко.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Павло Себастьянович заявив, що українці самі покращуватимуть Україну для вступу до ЄС.

Також Знай.ua публікував слова Сергія Бикова: Сидіти поруч із путіним зараз на світовій арені абсолютно некомфортно і це поганий тон.